З одного боку на форумі Даркфолу вже колись було обговорення подібної ідеї і я був на стороні тих, хто проти, оскільки це вбиває задоволення від повного занурення у гру. Тобто для мну задоволення від гри не у походах на "лутних" мобів, а в "житті" у віртуальному світі. Давні часи, ще на перших курсах унівеситету, коли ми студентами грали в "Лінійку" на C1, нам запам'ятались найбільше, бо не було ніяких Вікі (або принаймні ми навіть не думали їх шукати) і все що треба було ми дізнавались або дослідним шляхом, або питаючи in-game у інших гравців. Це було справді весело - пізнавати віртуальний світ виключно в ньому самому. Потім, коли до нього звикли і почали користуватись всякими інформерами задоволення від гри явно поменшало
З іншого боку я знаю, що є люди, які шукають задоволення не в самому процесі з усіма його перевагами і недоліками, а у манчкінстві

І тому впевнений, рано чи пізно така Вікі все одно з'явиться, а отже варіант з розгортанням чогось подібного в межах цього сайту я не відкидаю, але зараз у мене трохи обмаль часу цим займатись. Правда, постараюсь щось придумати до кінця цього - початку наступного місяця.