Darkfall Online. Форум

Ім`я користувача
Пароль

Сторінок: [1]
  Друк  
Автор Тема: Wiki  (Прочитано 1801 раз)
Might
Новачок
*

Перегляд профілю
« : 03 Квітня 2009, 17:47:39 »

Есть идея организовать Вики по даркфоллу...
А именно писать туда подсказки по квестам, спаунам лутных мобов.
Информацию о средних ценах и способе добычи тех или иных игровых ресурсов, крафте предметов, уровнях нужных для крафта, характеристики предметов.
Было бы не плохо если бы её прикрепили бы к сайту...

Я подобную инфу храню у себя в бумажном блакноте, но было бы более лучше иметь это в нормальном формате, и быстрым поиском...
Думаю кроме меня ещё найдётся народу что пожелают дополнять вики своим опытом / переводить материалы с других форумов / комьюнити.
Записаний
ashenwolf
Адміністратор
Новачок

Перегляд профілю
« Відповідь #1 : 06 Квітня 2009, 14:35:59 »

З одного боку на форумі Даркфолу вже колись було обговорення подібної ідеї і я був на стороні тих, хто проти, оскільки це вбиває задоволення від повного занурення у гру. Тобто для мну задоволення від гри не у походах на "лутних" мобів, а в "житті" у віртуальному світі. Давні часи, ще на перших курсах унівеситету, коли ми студентами грали в "Лінійку" на C1, нам запам'ятались найбільше, бо не було ніяких Вікі (або принаймні ми навіть не думали їх шукати) і все що треба було ми дізнавались або дослідним шляхом, або питаючи in-game у інших гравців. Це було справді весело - пізнавати віртуальний світ виключно в ньому самому. Потім, коли до нього звикли і почали користуватись всякими інформерами задоволення від гри явно поменшало Сумний

З іншого боку я знаю, що є люди, які шукають задоволення не в самому процесі з усіма його перевагами і недоліками, а у манчкінстві Посмішка І тому впевнений, рано чи пізно така Вікі все одно з'явиться, а отже варіант з розгортанням чогось подібного в межах цього сайту я не відкидаю, але зараз у мене трохи обмаль часу цим займатись. Правда, постараюсь щось придумати до кінця цього - початку наступного місяця.
Записаний

Proud and wild
Сторінок: [1]
  Друк  

Перейти в:  

Darkfall Online. Форум | Powered by SMF 1.1.7.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Style by kreativfantasy.com | Ported to SMF by cakal93

Directrix.ru - ,

Rambler's Top100 readers online and overall  ? Lemky.com - Національний Етнічний Портал